Vær med meg ut på gata, se på dette som skjer på TV, ikke minst er jeg ikke her for å bli med på leken, smaker ikke steken, videre er det nokså merkelig til tider å oppleve dette stedet som har navn etter torgene her, Torggata, på denne måten i en humanisme av lengrevarende butikker og mindre steder som ikke popper opp men er utmerkede merker på gata hele veien, mest kafeer.
Et visst trøkk er det i gata, rattata, etter måten er jeg solospiller her for det meste og kommer inn gjennom døra en del steder rimelig greit, nå på pub og nå på kafé på dagen og jeg flytter fokus snart.
Av dette kan vi lære en del saker, dermed snakker man ikke akterut om fortida og hvordan skaper man fred og miljø og hygge i Torggata og andre gater og i det hele tatt bymiljø.
Totaliteten av de som vandrer gata er gjennomgangstrafikk, men mange stopper her også og det er gata fra Grünerløkka til sentrum stort sett.
Så kan man stoppe altså på en del steder her og det er ny pub Crow her nå i første kvartalet fra brua, Eventyrbrua, Ankerbrua og man har en del spisesteder i fleng for å stoppe opp og man har det som man tar det med butikk borte ved Arbeidersamfunnets plass der Café T18 ligger.
Gata som liv og røre og eventyr interesserer i første omgang og det stikkes ikke under en stol at det er trivelig her.
Så det er jo her det skjer og ikke i avisene og de nyhetshungrige har vel en interesse av denne artikkelen som er linka til her om det som foregår av dopsalg og hvordan det skjer og man har en greie på at trivselen kommer foran alt, her drives det integrering hele tiden til fullkommenhet.
Vidunderlig er dette å se på i blant, der alle mulige folk møtes i gata og dette er det som er interessant for oss i TB.
Ikke gladnyheter heller, men det dreier seg ikke om å selge seg til noen som helst her før leken er god.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: