Cabarét Standard

CABARÉT SKURET
Skur er en mindre, enkel og primitiv bygning som i hovedsak brukes til å slenge inn alt utstyr som ikke bør ligge ute. Således kan man tenke at fremvisningene og kunsten og poesien som vil bli vist på Skuret annenhver mandag fremover er for verdifullt til å ikke bli vist frem. Dette er ikke tilfelle. Vi driter i kunsten og gir faen i om den ligger ute og råtner. Munch lot sine malerier få en såkalt hestekur. Maleriene måtte stå i årevis ute i regn og snø. Noen av dem råtnet, andre fikk sprekker og ble matte. Slik overvant han sin egen STIVHET og maleriene fremstår som mer FRIE (naturlige) enn det de ellers ville vært.

En kabarét (uttales kabaré), er et lite, intimt teater- eller kafélokale der det er servering, ofte ved småbord, og samtidig variert revyunderholdning. En kabaret framføres vanligvis av forskjellige artister og består av ulike numre som visesang, diktopplesning, små sketsjer, dans og musikk. SKURET er et perfekt sted for vår føljetong av en cabarét og vi er takknemelige for muligheten Sjefen har gitt oss.

Skuret sett fra scenen

I går kveld fikk vi testa Cabarét Skuret i betaversjon minus 0,2.
10-15 mennesker befant seg i lokalet og det ble fremført viser, svisker, en performanse med mere og man kan konstatere at det meste kunne like gjerne fått ligge å råtne i fred på utsiden! R.I.P

Vi gleder oss til Cabarét Skuret, betaversjon minus 0,1 førstkommende fredag da vår Ærverdige redaktør og initiativtager Bror Wyller fyller 500 år!

Jubilanten!

Cabarét Skuret v 0.1 blir 18. februar. Hold deg oppdatert på programmet og cabarétens fremdrift her på Torggata Blad.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: