MANIFEST
Ideologi og reklame har opphøyd den permanente mobiliseringen av menneskehetens produktive og nervøse tilbøyelighet til å drive profitt og krig. Vi opphøyer varsomhet, søvn og ekstase, et sparsommelig forbruk og sansenes gleder.

Fra "After the future" av Franco "Bifo" Berardi
 

Blog

Boligboblebad

  |   AKTUELT   |   No comment

Når kommer boligbobla til å sprekke, spør mange seg. Det kan det bli lenge til, mener analytikere vi har vært i kontakt med hos Piratmegleren, som bl.a. henviser til at universet har utvidet seg i 13,7 milliarder år uten å sprekke.

Videre foreslår Piratmegleren at de av oss som venter på at boligbobla skal sprekke, smører seg grundig med tålmodighet og gjør som Lars von Trier oppfordrer til: Ta det gode med det onde.

For å gjøre ventetiden mindre lang og plagsom, har Piratmegleren utviklet flere svært brukbare produkter, deriblant Boligboblebadet. Dette må ikke forveksles med piratkopien Privatmegleren har lansert i sin mye omtalte og sterkt kritiserte reklamekampanje. Les hele saken hos det plutselig så nakenmoraliserende Dagbladet >>.

 

uten_boligboblebad

Fake-annonsen hvor boligboblebadeskummet har blitt fotomanipulert bort.

 

med_boligboblebad

Original-annonsen med boligboblebadeskum.

 

boligboblebadeskum_smal2

 

Til det riktige Boligboblebadet hører et spesialutviklet Boligboblebadeskum. Skumbadet har en behagelig lavendelduft og virker svært beroligende på grunn av den dempete lyden fra utallige små skumbobler som sprekker en etter en.

Boligboblebadeskummet kan også brukes uten boblebad, f.eks. i et vanlig badekar. Det er dermed en glimrende gave som passer til absolutt alle – uavhengig av alder og formue.

Les forøvrig denne artikkelen om andre  boligboblerelevante julegaver.

AUTHOR - admin

No Comments

Post A Comment