MANIFEST
Ideologi og reklame har opphøyd den permanente mobiliseringen av menneskehetens produktive og nervøse tilbøyelighet til å drive profitt og krig. Vi opphøyer varsomhet, søvn og ekstase, et sparsommelig forbruk og sansenes gleder.

Fra "After the future" av Franco "Bifo" Berardi
 

Blog

BETTONG

  |   AKTUELT   |   No comment

I Torggata kan man klage. Torggata bettong, mot Stortorget, et området som er søtt. Eldorado Bokhandel, videre er det en sjappe rundt her med høy musikk og vi leter etter ånd her, det er stille. Bokhandel til, over gata for Eldorado, Norlig, plutselig er Torggata bøker. Wow!
Bøker Børst, Stavanger, en trend dette med bøker. Ja, man må kikke nærmere på dette. Utsikt fra Joe & The Juice, kaffebar, gourmet, flott.
Is my book translateable? Probably. Innafor, Inside. Cool. Og jeg kan få oversatt Gokk til Engelsk, en bygd far away from home. Cool. Å spille hiphop hele tida er overalt i verden for tida og ikke bare hype her og der, det er allemsannseie. Strange Things, låt går her på Joe og vi er frender. Strange things!
Looking Through Street, kaller jeg nå Torggata første gågatestrekning, Stortorget-Youngstorget, og vi er i en nerve av blikk.
En støver i det fjerne, det er ikke hold up street, som det var før, med Stedet, dette er nå fjern historie 20 år gammel, utestedet Stedet, som var sentrum i en nazigata, faen. Det ble fjerna, og i Norge er det nok ikke nazier lenger.
Utpreget flinkt er det i gata her, nokså strigla, lite innafor, men det skal vi fikse tvert.
Bacalao rytme overalt i denne gata da. I form og innhold en mix, en overgangssone øst vest, fra Stortorget, dette er selve overgangsgata fra vest til øst, på Youngstorget et meget østlig preg så Torggata videre mot Akerselva hvor brua synes flott. Eventyrbrua!
Utsyn over Oslo føles tilstrekkelig forstått da, der denne Looking Thorugh street viser en tilnærmet vise om Oslo som et sted med liv.
På den måten at det er ikke statisk, men heller ikke svært dynamisk, Oslo er fortsatt en type sørpe, gjesp! Kjedelig dum fornuftig by! Youngstorget er et sorgens kapittel, gammelromantisk med Madrugada, som bada ned fra Vesterålen, beit seg selv i halen og ble hip.
Vrøvlete tale om kjønn, som svært mye av i Norge for tida i såkalte ”ungdomsprogrammer”, dette er svært dekadent slips og porno, kan man si.
Norge er slik på overflaten.
Dette er diagnose, og vi tar det derfra.

AUTHOR - Bror Wyller

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar