“It may well be impossible for people who have lived and prospered under a given social system to imagine the point of view of those who feel it offers them nothing, and who can contemplate its destruction without any particular dismay.”

― Michel Houellebecq, Submission
 

Blog

Skrekkelig

  |   AKTUELT   |   No comment

Hver jul er det slik at vi ikke har til melk i kjøleskapet, sier Nils i Torggata 3, uæ! Nei, vi orker nesten ikke dette her, leve slik på kanten av tilværelsen. Ikke koselig dette, når livet leves i gatene utenfor.
Utenfor er det lyst og fint, hjemme hos oss her i sentrum lever vi utenfor begivenhetenes gang, kan ikke være med på utelivet, gå på kino eller noe, ikke faen teater, vi har ikke bil, lever fra hånd til munn. Uten grunn. Hva har skjedd. Ikke lett å si, vi kommer fra Ski, pappa hadde jobb i det ordinære, som han sier, han begynte å gå ut på kveldene, så mista han jobben og sitter av og til hjemme og er sur og blakk og mamma klager.
Vi ser på TV og det er det og gjør jo lekser ikke helt sjelden, jeg må ordne meg selv.

AUTHOR - Bror Wyller

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar