“It may well be impossible for people who have lived and prospered under a given social system to imagine the point of view of those who feel it offers them nothing, and who can contemplate its destruction without any particular dismay.”

― Michel Houellebecq, Submission
 

Blog

Torggata i juni.

  |   AKTUELT   |   No comment

Torggata er en fest og en plage, united er vi dessverre ikke. Nei, det er tiltrengt ro rundt dette feltet, man ser seg om etter folk å plage. Når da? Torggata er å betrakte som en eneste stor godteributikk i Kina og vi som vanker her er sure og grinete og vil ikke ha noe av dette.
Et særtrekk ved gata er det omsvermende, rundt den nye kultgata i Oslo, som vi har skapt sjæl, ha deg til helvete herfra hvis du ikke prøver å bli kjent med oss, gata er vår.

AUTHOR - Bror Wyller

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar