“It may well be impossible for people who have lived and prospered under a given social system to imagine the point of view of those who feel it offers them nothing, and who can contemplate its destruction without any particular dismay.”

― Michel Houellebecq, Submission
 

Blog

Blå

  |   AKTUELT   |   No comment

På vilkår var det i går skyting på Blå. Av folket for folket, vi er her dagen derpå og ser stemningen er ikke kul. Vi sitter her med Morgenbladet på Bortenfor der Blå er stengt og Frank Znort spilte utendørs. Blå skal være stengt etpar dager. Kunsten å motstå et terrorangrep ses her i felten, vi er her og tror dette er meget instruktivt.

 
Vet man hvem skytteren var, folk sier han er nazi, og sto bak skade på liten gutt på Blitz for fire år sida, gunman er 24 år.
Blå, et sted uten attitude, som liksom er norsk hiphop senter uten kultur, som bare skal tjene penger på fete artister. Fikk som fortjent. De ba om det, med broiler dørvakter og dette er gentrifisert sted par excellence. Fitte!

 
Vi ser hva vi kan gjøre med dette, i aksjonsjournalistikk, er her og tror på dette områdets fremtid og potensialitet.
Hiphop kultur er å betrakte som de som står bak den arabiske våren, og ble grisa i Syria slik at flykntningestrømmen kom til Europa.
Hiphop kulturs motstand er nazistisk.

AUTHOR - Bror Wyller

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar