MANIFEST
Ideologi og reklame har opphøyd den permanente mobiliseringen av menneskehetens produktive og nervøse tilbøyelighet til å drive profitt og krig. Vi opphøyer varsomhet, søvn og ekstase, et sparsommelig forbruk og sansenes gleder.

Fra "After the future" av Franco "Bifo" Berardi
 

Blog

Sedat

  |   AKTUELT   |   No comment

Sedat
Bari, Italia, der det skjer, for tiden, i Oslo Bari pizza, som ikke har noe med Bari by å gjøre, sies det, i Bologna er det nytt og fint.
Italiensk stemning brer seg i Torggata, italienske kaffemaskiner overalt, pizza Napoletana, med ansjos, det første jeg spiste av pizza hjemme, det var blitt mote. Pizza skulle man ha! Tagliatelle Prostitutto, Caffe Il Duce, det er mangt og meget fra Italia her, man tenker liksom ikke over det, spaghettiwestern!
I Colombia er det annerledes, samt i Bergen, videre tenker man på Per Sandberg her med e-poster på avveie, og det er direkte kvalmt det hele.
Norge er i ferd med å havne på glattisen, før valget.

AUTHOR - Bror Wyller

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar