MANIFEST
Ideologi og reklame har opphøyd den permanente mobiliseringen av menneskehetens produktive og nervøse tilbøyelighet til å drive profitt og krig. Vi opphøyer varsomhet, søvn og ekstase, et sparsommelig forbruk og sansenes gleder.

Fra "After the future" av Franco "Bifo" Berardi
 

Blog

Oslo i dag

  |   AKTUELT   |   No comment

.
http://cyanstudio.no/kalender/2017/10/27/ulovlig-propaganda
Dette skjer. Hva skjer mer. Hva skjer ikke. Neppe er det forlangt at man skal komme til kort. Nei, vi er i forhold til eierforhold i denne byen, det etterforskes nå. Plan og bygningsetaten, Fredensborg Eiendom, vi snakker om ny pub NEKTA i Maridalsveien 2, aktiv passiv etterforskning er i gang.
Hr. Snydenstrup går gjennom gatene og sprader inn på Queens pub, Brugata 14, fra 1790, og man ser for seg Onkel Skrue her i sitt palass vite at dette er en type bruksendring fra før i tida, Abelone er nå et utested, tidligere en prostituert, jfr. Abelonesaka 1893, og dette er Brugata før i tida. Yo.
Hva skjera? Karl Johan er jo ikke noe sted lenger, Nationaltheatret heller ikke, der det skjer er Hausmania, for tiden, Oslos tyngdepunkt har forflytta seg til ælva.

AUTHOR - Bror Wyller

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar