MANIFEST
Ideologi og reklame har opphøyd den permanente mobiliseringen av menneskehetens produktive og nervøse tilbøyelighet til å drive profitt og krig. Vi opphøyer varsomhet, søvn og ekstase, et sparsommelig forbruk og sansenes gleder.

Fra "After the future" av Franco "Bifo" Berardi
 

Blog

The living theatre

  |   AKTUELT   |   No comment

Grusomhetens teater presenterer New York ensemble The living theatre’s stykke Venus & Mars.

 

Dette er Jean Cocteau inspirasjon, føler jeg. Nuvel, teater fra før krigen og før det og inspirasjon fra fransk teater Artaud, henimot det mystiske, for å bruke en klisjé. Hippie teater fra New York, ut fra manus til avdøde Judith Malina, leder av The Living theatre gjennom mange år, gruppa starta 1947, har vært innom en del movements i kunst i denne tida og er å betrakte som en fri gruppe på linje med Grusomhetens teater, her som motto The Beautiful non-violent anarchistic revolution, hva nå enn det betyr.
Estetikk. Der vi prata med ensemblets nåværende leder Thomas Scott Walker som var grei og hyggelig og ivrig etter å fortelle og sa The things keep happenning.

 

Javel. Man ser på denne mytologien som trolsk og man forventer en Grusomhetens teater skapning ut fra dette.
Venus & Mars, pasifisme, militarisme, det dialektiske teatret utfolder seg på scena fra 14. desember på Grusomhetens teater kl 19 og varer til og med 17. desember, langhelg!

 

En happenning å få denne gruppa hit, Thomas Scott Walker spiller selv med Grusomhetens teater 14 skuespillere. Kom og se!

AUTHOR - Bror Wyller

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar