“It may well be impossible for people who have lived and prospered under a given social system to imagine the point of view of those who feel it offers them nothing, and who can contemplate its destruction without any particular dismay.”

― Michel Houellebecq, Submission
 

Blog

Regjeringskrisa minutt for minutt

  |   AKTUELT   |   3 Comments

Torggata Blad følger tett på begivenhetene. VG kjører løpet, er best informert, ut fra hva vi kan se, Fridtjof Jacobsen,vi så begynnelsen på Hareides tale kl 12, og han virka sikker i sin sak, at dette kan vi ikke gå med på, så sakte men sikkert inn til KrF landsstyremøte, som er alvorstynget, etter hva vi kan forstå. Fett!

 

Høyre skal ha krisemøte i morra tidlig, melder VG kl 15.04, ut fra et Torggatasynspunkt, må vi kunne si at dette går mot regjeringsskifte.
Kremlologisk talt er det flere i KrF som er vel så mye anti-islamister som Sylvi Listhaug, som redaktør Vebjørn Selbekk i Dagen, nei, ikke så lett å være Erna Solberg nå, Norges store lys,som inkluderer alle, står last og brast med hele Norge, fett!
Hareide er kommet til den gode løsningen om Sylvi Listhaug, at han tilgir henne, men ikke dermed uten videre gir henne fornyet tillit.

AUTHOR - Bror Wyller

3 Comments
 • Bror Wyller | mar 19, 2018 at 16:01

  Oppdatering
  Kl. 16.58 ser vi at Hareide sier han ikke har tillit til Listhaug, ber Erna Solberg ta grep. Det var ventet.
  Ut fra vår vurdering kan ikke KrF gi seg nå, så er det opp til Erna Solberg å kaste Sylvi Listhaug. Høyres krisemøte skal avgjøre det i morgen tidlig.
  Ut fra det som er sagt, vil de ikke sparke Sylvi. Da må regjeringen gå av.

 • Bror Wyller | mar 19, 2018 at 16:25

  Politisk spill
  Å vite hva som foregår nå av politisk spill bak kulissene er en type kunst. Må man drive med gjetning, nei, man kan tolke begivenhetene systematisk gjennom lang tid, der det ikke tar seg ut å si noe som ikke er etterrettelig, mitt inntrykk nå er at Erna Solberg ikke kan gi seg nå og kaste Sylvi Listhaug, dermed blir det slik at regjeringen går.
  Det som da skjer er en kabal. Hva denne kabalen går ut på vil nok ende i en Ap-regjering sammen med Senterpartiet og KrF.
  Venstre kunne blitt med med MDG, det har flertall. Men Venstre kan ikke av prestisjemessige grunner bli med i en slik regjering, da må man henvende seg til SV, det er flertall.
  Ap Sp KrF SV.

 • Bror Wyller | mar 20, 2018 at 07:21

  Sylvi Listhaug går av, det kom i nyhetene 08.02. Da er dramaet slutt.

Skriv en kommentar