OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fasaden av samfunnet

Aftenposten melder i dag at Riksarkivet må avvise flere hundre forfattere. Videre mener de at Annen verdenskrig er et brennhett politisk tema i Europa. Fuck! Fasaden av samfunnet, ikke noe egentlig. Dem snakker om INGENTING.
Nettutgaven har noe info om norsk ambassadør som har omkommet i helikopterulykke, og det er ikke bekreftet. Blurred vision. Det er en type sjokk i avvisa dette her, med motstridende overskrift og tekst. Sensasjon! Der redaksjonen får tikkende inn en melding. Fuck.
Helikopteret styrta i Kashmir, saka oppdateres, det var en rekke diplomater involvert i ulykka.
Oppdatering ja, frykt! Taliban hevder de står bak.
Ja, da ser det annerledes ut ja, en reell hendelse, der det ser ut som statsminister Nawaz Sharif var target, statsminister i Pakistan, men at de bommet, tok feil helikopter. Faen.
Slike hendelser skjer når avisene snakker om uvedkommende ting!
Disse ikke-nyhetene gjør at sånt som dette kan skje, ingen gravende journalistikk om hvordan det egentlig står til i Pakistan, så skjer sånt som dette og grublerier fråtses det i om årsakene, det er som vold er poenget å få til, slik at de kan skrive om det og så komme med dum etterpåklokskap, som med Breivik-saka, påføre noen skyld, og de må tas!
Det vanlige mønsteret.
Forebyggende arbeid er å foretrekke. Torggata Blad.

Torggata Blad er et kompromissløst uavhengig blad og nettmagasin – en humoristisk, systemkritisk og informativ utgivelse som sparker til venstre og høyre, oppover og nedover og midt i balla.

Pr. 2023 er Torggata Blad et forum for en fargerik forsamling av bidragsytere med varierende interesser og orientering. Det er en rar og forhåpentligvis skjærende stemme i koret av norske magasinutgivelser.

Torggata Blad ble grunnlagt i 2007 av
Bror Wyller (forfatter og lege)

Torggata Blad er støttet av: