“It may well be impossible for people who have lived and prospered under a given social system to imagine the point of view of those who feel it offers them nothing, and who can contemplate its destruction without any particular dismay.”

― Michel Houellebecq, Submission
 

Blog

Tegneserie fra Andrei Cotruţ (KrAnK)

  |   AKTUELT   |   1 Comment

Her kommer den første av en rekke tegneserier fra KrAnK!
Mer informasjon om KrAnK kommer etterhvert.
Se andre arbeider av KrAnK på tumblr her >>

 

comecvbv

AUTHOR - Abraxas

1Comment
  • I came here for the benefits. | Torggata Blad | apr 20, 2016 at 10:41

    […] i det hele tatt, kjent som tegneserieartisten KRANK, tidligere publisert i herværende magasin ved to anledninger. Cotrut er utdannet ved kunstakademiet i Bucuresti, arbeider free-lance som […]

Skriv en kommentar