“It may well be impossible for people who have lived and prospered under a given social system to imagine the point of view of those who feel it offers them nothing, and who can contemplate its destruction without any particular dismay.”

― Michel Houellebecq, Submission
 

Blog

SONIC HARVEST på Grusomhetens Teater
21.- 23. oktober 2016

  |   AKTUELT   |   1 Comment

På Grusomhetens Teater presenterer Øystein Elle/ Capto Musicae konserter og forestillinger med nasjonale og internasjonale kunstnere.

 

Fra unge kompromissløse stemmer i det teatrale punk-bandet «Different Kinds of Stars» via den legendariske støyvokal-fri-improvisatøren Phil Minton til den særdeles aktive og nyskapende komponisten og utøveren Sxip Shirey.

Fredag 21. oktober:

Kl. 19.00:

STUFFED CAMEL

– en teatersonate (Teater)


Kl. 22.00:

Different KindS of Stars

(Konsert)

Lørdag 22. oktober:

Kl. 16.00:

TERRITORIUM

– en visuell konsert-performance (Teater)


Kl. 20.00:

STUFFED CAMEL

– en teatersonate (Teater)


Kl. 22.00:

SXIP SHIREY (US)

(Konsert)

Søndag 23. oktober:

Kl. 16.00:

STUFFED CAMEL

– en teatersonate (Teater)


Kl. 18.00:

Rundebords-samtale/kunstnersamtale

med Øystein Elle og gjestende kunstnere (Gratis)


Kl. 20.00:

PHIL MINTON (UK)

(Konsert)

Billetter:

 

Konserter kr 100,-
Teater kr 150,-
I døra, cash og vips.

 

Reserver billetter på captomusicae@hotmail.com

 

Sonic Harvest markerer avslutningen på Øystein Elles treårige prosjekt som kunststipendiat ved Akademi for Scenekunst/Høgskolen i Østfold.

 

Elle er en skapende og utøvende scenekunstner som arbeider i en dialog mellom musikalske og teatrale former. Inspirert av barokkens estetikk, det tjuende århundres avant-garde-estetikk, eksperimentelle tilnærminger til stemmen i teaterkunsten, i heavy rock, i (post) punk og i støy-musikk utvikler han former for musikkteater der stemmen, de romlige, visuelle, tekstlige og de kinetiske elementene spiller likeverdige roller – som stemmer i polyfone musikkverk. Resulatet av prosjektet «Capto Musicae – Creating sonic and musical theatre in a contemporary artistic context» vises i form av verkene «Stuffed Camel – En Teatersonate» og Territorium – En Visuell Konsert-performance»

 

AUTHOR - Abraxas

1Comment
  • Harald Lange | okt 17, 2016 at 20:25

    kunne det vært en ide å nevne at Elle også er Klaus Nomi-impersonator og har laget et musikalsk teaterstykke med tittelen «Klaus Nomi – angel of suburbia» hvor han spiller hovedrollen som Klaus Nomi? selv om det ikke har noe direkte med ukas kommende spetakkel på Grusomhetens å gjøre kan det jo hende at noen som fikk med seg den forestillinga vil være hypp på å se hva han nå har kokt i hop av musikalsk galskap og moro

Skriv en kommentar