“It may well be impossible for people who have lived and prospered under a given social system to imagine the point of view of those who feel it offers them nothing, and who can contemplate its destruction without any particular dismay.”

― Michel Houellebecq, Submission
 

Blog

Karpov Not Kasparov på Hærverk i kveld

  |   AKTUELT   |   No comment


Karpov Not Kasparov er en av Romanias heteste eksportvarer på musikkfronten. Deres album «soundtrack for a game of chess» har vakt internasjonal oppsikt og ble kåret til månedens album av Vice Mag når den kom ut. Deres seneste album, fjorårets «the vocal edits», har høstet hyllester. særskilt i hjemlandet hvor det omtales som «beste rumenske elektronika» og «beste album i de siste 30 års rumensk pop» av framtredende musikkjournalister og bloggere.
Live er KNK et minimalistisk fyrverkeri av et show, hvor det spilles på stil, musikalitet og artisteri i en sterk og overbevisende kombinasjon, med en dæsj av burlesk teater og gode porsjoner humor. Gårsdagens show sjarmerte det glisne publikummet på Hærverk i senk, slik at de alle vil komme tilbake i kveld.

Dagens forestilling baserer seg på deres spesialkomponerte lydspor til en russisk «avant-garde» stumfilm fra 1934, Schastye (Happiness) av Aleksandr Medvedkin. Dette showet har vært framført i flere europeiske byer i løpet av de siste 4 årene, men i kveld for første gang i Oslo.
Søndag 3. september. Kafe Hærverk, Hausmannsgate 34.
Lenke til FB-event har

AUTHOR - Harald Lange

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar