“It may well be impossible for people who have lived and prospered under a given social system to imagine the point of view of those who feel it offers them nothing, and who can contemplate its destruction without any particular dismay.”

― Michel Houellebecq, Submission
 

Blog

Castro – Infidelity

  |   AKTUELT   |   No comment

Castro overbeviste med sitt debut-album «The River Need», befester nå posisjonen med oppfølgeren. «Infidelity» er et høyaktuelt og definerende rock-album for 2018.

 

«Infidelity» er et skinnende polert beist av en skive, full av spenstige takter, strømlinjeformet vellyd og klokkeklart framførte sanglinjer som utleverer låtskrivers posisjon og stikker etter de vonde punktene i den selvfornøyde hovedstrømskulturen. Under den glossy overflaten i fasadeland kverner et mørkt, urolig kaos. Utro er den nye standarden , vi flykter fra konsekvensene av våre egne feiltrinn og luller oss inn i medias redigerte blikk på verden. Noen reiser seg opp og skriker ut: «Hei! vi hadde noe på gang her, hvor ble vi av?».

 

 

Om det er noe som helst å utsette på dette er det at det er FOR bra, FOR perfekt til å være «motkulturelt». Jeg griper meg i å savne villskapen fra førsteskiva, men lar meg samtidig imponere og oppsluke av den mektige flyten og de vakre detaljene i denne samlingen av høyaktuell rock for 2018. Per Borten fra Spidergawd har produsert, og han skal ha sin del av æren for å ha hentet ut av Castro dette skinnende verket. «Infidelity» vokser for hver gjennomhøring og seiler opp som en klar kandidat til ikke bare årets, men århundrets rock-album!

 

«If the war is over please let me know! I’ve been running undercover since the Late Night Show» («Undercover»)

AUTHOR - Harald Lange

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar