“It may well be impossible for people who have lived and prospered under a given social system to imagine the point of view of those who feel it offers them nothing, and who can contemplate its destruction without any particular dismay.”

― Michel Houellebecq, Submission
 

Blog

Wild Man Riddim fra Oslo er ute med rykende ferske skive «Worldwide Frequency»

  |   AKTUELT   |   No comment

Wild Man Riddim fra Oslo er ute med rykende ferske skive «Worldwide Frequency» på Brixton Records (ES) som blant annet har New York Ska Jazz Ensemble, The Aggrolites og David Hillyard and the rocksteady 7 i stallen. Wild Man Riddim består av skaveteraner fra band som No Torso, The Phantoms, Frank Znort Quartet og Los Plantronics.

 

Nå feirer bandet vinylslipp på Herr Nilsen 19. mai

 

Vinylen er allerede tilgjengelig på Big Dipper, Platebutikken Tiger og No.53.

 

AUTHOR - Abraxas

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar