“It may well be impossible for people who have lived and prospered under a given social system to imagine the point of view of those who feel it offers them nothing, and who can contemplate its destruction without any particular dismay.”

― Michel Houellebecq, Submission
 

Blog

Betraktninger

  |   AKTUELT, SPORT   |   No comment

av Dario Flo

Når fotballen er rund, er den hvertfall ikke flat, eller firkanta, men fotballkommentatorer er ofte firkanta i huet og legger seg flate for sine helter. En ukultur! Alt er ikke i boks i dette VM. Nå er det fri i dag og man kan begynne å se på hva som har hendt, intuitivt er jeg av den oppfatning at Brasil er det beste laget. Og videre tror jeg vi kan se fram til flere artige kamper fram til finalen.
Belgia er et artig bekjentskap, solid og mykt på alle felter, meget solid lag, ja, men dessverre skjemmes VM av dumme dommere og team rundt dommeren.
Sveits spiller stygt. Spania kan slå alle.

AUTHOR - Bror Wyller

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar