“It may well be impossible for people who have lived and prospered under a given social system to imagine the point of view of those who feel it offers them nothing, and who can contemplate its destruction without any particular dismay.”

― Michel Houellebecq, Submission
 

Blog

Japan Belgia

  |   SPORT   |   No comment

av Dario Flo

.
Japan ser på kampen spesifikt. Leffe øl!
Corner til Belgia, dette er antagende, Belgia er et lag som er tålmodig. De ligger under 0-2, og har bra team, og her scorer de rolig på en glimrende heading. 1-2, 70 minutter. Belgia i front. Så 2-2 rolig. Eden Hazard en overraskende dragning som åpna alt.
Belgia presser nå Verthongen! Fra Tottenham, nummer 5, et ess.
Cappriccio, det nærmer seg avslutning, man kan ikke se nå, for dette er uavgjort, der dette med folks teft spiller inn, ego er å fortrekke nå, mener en del spillere, det å avgjøre en kamp nå er nokså viktig for videre karriere, dermed spiller ikke begge lag rasjonelt. Shit. Man skal spille fotball, det gjøres ikke nå.
Sturm Graz, Hakkebakkeskogen, jeg ser dette er distingverte herrer på guttetur, ikke kult å se på.
Vel, dette er ugøy, vi starter nedtellingen og gir oss med dette. 89 minutter.
Belgia scorer på en nydelig kontring. 3-2!

AUTHOR - Bror Wyller

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar