“It may well be impossible for people who have lived and prospered under a given social system to imagine the point of view of those who feel it offers them nothing, and who can contemplate its destruction without any particular dismay.”

― Michel Houellebecq, Submission
 

Blog

Brudd

  |   SPORT   |   No comment

.

Av Dario Flo
.
Jeg spilte før i tida fotball, på guttelaget til Nordstrand fotballklubb. 12-14 år var det vel, en sesong, dialektisk sett kom jeg greit ut av det, fast på laget, men vi havna midt på tabellen, noen divisjoner nede, brukbart. Finn og jeg fra Ljan dro til Nordstrand stadion sammen, i fellesskap, kom med på laget. Bra.
Etter hvert fikk vi litt sving på dette laget, jeg scora et mål en gang og fikk attest fra treneren om at jeg var bra. Jeg var bra nok for dette laget, men ikke meget god, med en standard som god fotballspiller til måls, men det funka.
Nå ser jeg dette med synd og skyld og tabber i fotball, det er noe med å spille for laget, som gjør et lag godt.
Som hånd i hanske gikk dette her, i laget funka jeg i laget, rett og slett.
Men jeg skjønte ikke dette med å spille for laget, nei, ikke bevisst, men hva ellers gjorde jeg, jeg mangla det store overblikket.

AUTHOR - Bror Wyller

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar