“It may well be impossible for people who have lived and prospered under a given social system to imagine the point of view of those who feel it offers them nothing, and who can contemplate its destruction without any particular dismay.”

― Michel Houellebecq, Submission
 

Blog

Finalen

  |   SPORT   |   No comment

Av Dario Flo
.

Hajduk Split forever! Stol på egne krefter! Ikke gi deg! Frankrike er skremt. Drillo kommenterer. Frankrike har Mbappe.
Det er og blir Mbappe som avgjør denne kampen, han er best. 19 år gammel. Flott.
Dario Flo gir seg over overfor denne spilleren. Han løper fra alle. Ustoppelig.
Hans klasse er utrolig.
Frankrike er best. Kroatia arbeider. Konstant, men Frankrikes kontringer gir mål.
Griezmann! Scorer alltid på straffe. Best!
I denne fortsettelsen er det Frankrike som gjelder, de man må lære av, Mbappe er den store spilleren i VM, scora selv 4-1-målet, og la opp til det tredje målet. Utrolig spiller.
Mbappe!
Drillo analyserer og forstår ikke hvorfor Frankrike vinner. Javel.
Drillo ser at man kan snakke lagmoral, men dette fantastiske til Frankrike der de spiller opp Mbappe som de vil, skjønner ikke Drillo.
Jaså.
Det man kan lære av dette er at denne fyren ikke skjønner individualitet, kommunisten Drillo. Aha.
Dette er et viktig poeng. Fotballprofessoren snakker system og ikke individualitet, dermed ble ikke Norge veldig gode, de bare yppa seg.
Jeg ser dette her, det systematiske spill, der Norge ikke gjorde det bra, for de stolte ikke på de individuelle ferdigheter. Rett og slett. Frankrike gjør det, frislepp av Mbappé ble avgjørende, han er best.
Denne analysen holder, men dette med systemet og individet, har med sans og samling og gjøre, med folk å gjøre, det er best når det gjelder, det er Mbappé scoring, det er flinkhet i system, det er det avgjørende øyeblikk, Kroatias scoring der de utlikna til 1-1 var fin, men det holdt bare ikke.

AUTHOR - Bror Wyller

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar