“It may well be impossible for people who have lived and prospered under a given social system to imagine the point of view of those who feel it offers them nothing, and who can contemplate its destruction without any particular dismay.”

― Michel Houellebecq, Submission
 

Blog

Oslo S

  |   AKTUELT   |   No comment

Morgen på kartet, klokka er 8, søndag, en dag i det fjerne lyser. Borte ved veggene er det skikkelser gående, en med sparkesykkel, og stemninga er tilrettelagt for en sang. I sola, uten cola. Gunvor sitter her og leser i et magasin, med beina over kors. Eivor gjør ingenting, venter på tog. Ute på perrongene er det mulig å spare tid, tenker Ola, som finner ut hvor vogna hans står, det heter vogn ja, plutselig oppdager han ved et klikk hvorfor det heter tog! Et tog av vogner, nemlig vogn-tog. Flytoget har mange vogner ja, hvertfall to, he he, Eivor kikker ut av ruta på vei til Gardermoen.

AUTHOR - Bror Wyller

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar